در حال بارگذاری ...
...

کارگردان نمایش «از جنس رویا»

امسال افراد جوان و تازه نفس به جشنواره استان تهران آمدند 

کارگردان نمایش «از جنس رویا»

امسال افراد جوان و تازه نفس به جشنواره استان تهران آمدند 

محمدرضا اسفندیار کارگردان حاضر از شهرستان فیروزکوه در بخش «نهال» بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران می‌گوید امسال بخش نهال به جشنواره استان تهران اضافه شده است وافراد جوان و تازه نفس نیز به جشنواره آمدند. 

به گزارش ایران تئاتر به نقل از روابط عمومی بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران، نمایش «از جنس رویا» به نویسندگی جی اف فرگوسن و کارگردانی محمدرضا اسفندیار روز شنبه 19 آبان 1403 در سالن استاد جعفر والی مجموعه تئاتر محراب روی صحنه رفت. 

محمدرضا اسفندیار(یغما)، موسی اسفندیار، فاطمه مجیدی، محمد خزایی و المیرا بختیاری بازیگران این اثر نمایشی هستند. 
 
محمدرضا اسفندیار کارگردان این اثر نمایشی درباره کارکردن این نمایشنامه گقت: «علاقه‌مندی به نمایش‌های خارجی و نزدیک بودن شخصیت‌های نمایشنامه به بازیگران از جمله دلایلی بود که به سمت نمایشنامه «از جنس رویا» رفتم.» 

او در ادامه صحبت‌های خود از برگزاری این دور از جشنواره گفت: «این رویداد نسبت به سال گذشته ارتقای بهتری پیدا کرده است. امسال بخش نهال به جشنواره اضافه شده است وافراد جوان و تازه نفس نیز به جشنواره آمدند.» 

اسفندیار در ادامه صحبت‌های خود گفت: «حضور و شوق هنرمندان در این دوره از برگزاری جشنواره توانسته انگیزه را در هنرمندان ایجاد کند تا آثار جدیدی را تولید و روی صحنه بیاورند.» 

در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «داستان زندگی مردی که به اخر خط رسیده و خانوادش از اومتنفر شدند و حضور یک خواستگار و داستان هایش با او…» 

منشی صحنه :یلدا اسفندیار، نوروصدا:نیما کیانی راد، رسول میرزا دوستی، ماهان قمری دیگر عوامل این نمایش هستند. 

بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران در بخش‌های ایثار، نهال، لبخند، کودک و نوجوان، تئاتر خیابانی، نمایشنامه‌نویسی و میهمان؛ از ۱۶ تا ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۳ در مجموعه پردیس تئاتر تهران، مجموعه تئاتر محراب و مجموعه سالن‌های حوزه هنری درحال برگزاری است.